diumenge, 9 d’octubre del 2005

Visita per a tots els publics!!
El diumenge ens va acompanyar a Paris el Pierre André, una preciositat de 8 anys procedent del Camerun, que poques vegades ha sortit de Les Ulis i va flipar colors amb Paris. Primer vam anar a veure Nôtre Dame. I quina passada!!
Quan et poses davant a contenplar la façana, amb les dues torres i les tres portalades te n'adones de la riquesa de l'esglèsia, de la seva magnificència i de la sort que tenim de ser europeus i tenir aquests regals per als ulls tan a prop.
Després de buscar a Quasimodo pels raconets de la Catedral, vam fer una volta per Saint Michel, un barri encantador i ple de vida, amb restaurants i bars de tot arreu. Vam decidir que el Pierre escollís que volia dinar, però la única cosa que ens va demanar van ser patates fregides! Així que vam dinar un Döner (que ells li diuen Grec i que porta les pommes frites incoprporades) i després vam passejar per la vora de la Seine fins trobar la parada dels Bateaux Mouches, que son unes barquetes que van pel riu en plan guiri.
Però mira, està molt bé, perquè vam veure tots els monuments des de la perspectiva del riu. Fins i tot vam descobrir que la veritable estàtua de la llibertat està a Paris!!
Per acabar-ho d'arrodonir, vam agafar el metro cap a Trocadero, un parc on es reuneixen un munt de bojos per les bicis, els patins i fins i tot els freesbee's!
Al ritme d'una percusió molt suggerent vam fer-nos fotos amb la Tour Eiffel al darrera, vam quedar-nos embadalits amb les acrobàcies varies de la gent i vam pasar una bona estona fins que va ser l'hora de tornar....Oh!!
Encara haviem de portar en Pierre a Les Ulis i tornar a Paris per passar la nostra primera nit a Montmatre, el barri bohemi per exel.lència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada