dimecres, 12 d’octubre del 2005

Últim dia....
Després de recollir-ho tot vam anar a la Place Saint Michel on vam trobar-nos amb la Maria per anar a la Saint Chapelle i a la Consiergerie (que no sabiem ni que existia....).
Tot que no feis un sol espatarrant aquesta esglesieta gòtica impressiona pels seus vitralls. N'hi ha 15 ristres i cadascuna d'elles relata des del Gènesis fins a l'Apocalipse (que està en el rossetó). És curiós que la última no és de la Biblia. A veure si descubriu què relata?!!Bé, si hi torno m'enduré uns prismàtics!!
I després vam sortir del Palais de Justice per entrar a la Concièrgerie, que és una antiga presó on vam morir Maria Antonieta i Robespierre. Molt interessant però una mica deixat de la mà de Déu...
A l'entrar hi trobeu una gran sala que a l'edat mijana es feia servir per fer-hi banquets i després va convertir-se en sala de "Gens D'armes". A la part superior hi ha reproduccions de com estàven els presoners durant la Revolució...la veritat fa una mica de por perquè hi han posat maniquís i estan molt rònegs...No sé!
Bé, després de la visita turística vam anar a dinar musclos a Léon de Bruxeles i tot seguit al super a comprar galetes, melmelades i guarradetes varies...i després d'acomiadar-nos mooooooolt ràpid cap a l'aeroport i Bcn.

1 comentari:

  1. Hola Mi Amor,

    Avan de tot, vulia dirte que m'agrada molt al teu Bloog.
    Leyendote me da la sensacion de estar de nuevo alli, contigo.

    Ya sabes que no soy un gran escritor, pero te dire simplemente que estos cinco dias han sido para mi mucho mejor que lo que me esperaba.
    Me ha encantado pasearme de tu mano por una ciudad que pensaba conocer. Asi que tendremos que turna.

    J'en profite pour remercier la vie de me permetre de vivre ces moments avec toi.
    Je t'aime beaucoup a la puissance infini, ma petite chose.

    GMD

    ResponElimina