dilluns, 10 d’octubre del 2005

Barri curiós!!!
Dilluns vam fer una mica el ronso, així que ja no vam arribar a temps d'esmorzar a l'hotelet. Per això vam anar a una terrasseta davant del metro D'Anvers que li tocava un solet benn maco i fam fer un café amb llet la mar de bo.
La curiositat al despertar-me va ser que des del balcó vaig veure les botigues del barri...es veu que son especialistes en vestits de núvia i dama d'honor que més aviat semblen pastissos de merenga de colors!! Un horror!
I després vam anar tranquil.lament fins un dels mercats més emblemàtics de França, aux Puces. Probablement pensareu que és estrany que fem aquesta visita si podriem veure altres coses més de guiri...però és que de peque vaig llegir un llibre on sortia aquest mercat i feia més de mitja vida que tenia curiositat!
I no ens va desebre! Vam trobar-hi peces que més aviat haurien d'estar en un museu...com un casc grec, capitells corintis i mobles barrocs i modernistes al costat de robes, botes i cascs militars, vestits dels anys 20, mantons de manila, tapissos, quadres, radios antigues, ferralla, trossos de cosa que no sabiem què era i...bussiness a saco! Abrics i jaquetes de marca amb etiqueta i tot!
Per la tarda vam veure els canals de Paris com els que surten a Amélie i el parc de la Villete, on hi ha una esfera enorme i dins un cine en plan IMAX. No hi vam entrar, però estirar-se a l'herba i descansar els peus en un lloc tan agradable no te preu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada