dilluns, 8 d’agost del 2005


Després del super esmorzar emprenem camí cap a Abene, pq el Gerard havia de dur una carta. Si algú ha de venir a Senegal, que passi de tot i vingui a aquest lloc! Això sí que és el paradís terrenal!!!
Està ple de rastes, i precisament vam anar a petar al restaurant d'una familia on tots ho son!!! Vam dinar-hi molt bé, i després de proposar-nos que ens quedessim a dormir no ens va costar gens dir que si. És un indret completament verd, amb la platja al costat i que viuen a l'estil dolce vita!!!
Fumant, fumant s'anaven preparant per una festa a la que ens van convidar; i com ens donaven molt bon rotllo vam dir que si. Al vespre van venir un munt dels germans del clan i vam fer un intercani que feia petar de riure!!! Els havieu de veure super animats cantant la bamba i ballat la palmera!!! Ho movien tot!!
I dersprés ens vam ficar a la selva per anar a petar a una macrodisco amb jardí!!!Era com el Jamboree a la Jungla!!!R&B, reagee i música senegalesa, una barreja explosiva amb una calor que es feia dificil de suportar si no ballaves sense parar!!! No cal que us digui que jo no vaig parar, i que feia temps que no em pegava un festival tan impressionant!!!!!
Una passada!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada