diumenge, 14 d’agost del 2005

Dakar
Ja em trobo una mica millor, així que després d'esperar al Secca una bona estona, decidim que marxem sols cap a la Capital. En el vaixell de Banjul algú m'havia dit que Dakar és com Paris (per allò ue hi ha llum elèctrica i cotxes), però la veritat és que com jo pensava no hi vaig trobar gaires semblances.
Dakar és una capital africana, amb contrastos importants, mercats on hi pots trobar de tot, i un passat colonial que no es pot amagar!
El primer que vam fer va ser anar a la Gare, on hi ha un bon mercat per comprar batiks, unes teles precioses!! Hem comprat força i després anem a voltar per la ciutat tot seguint les indicacions de le routard. Resulta força agobiant caminar pel mercat i ens diuen que els catalans som "tacaños"!! Que fort que ens diguin això al Senegal!
Bé, després de molt voltar i comprar ens adonem que s´ha fet fosc, així que decidim tornar cap a Rufisque, que per la nit ens han dit que hi ha un concert de la Viviane, una cantant senegalesa que hem vist força per la tele, i no ens ho volem perdre!
El concert resulta ser en un hotelet vora de Rufisque, les noies van moooooooolt mudades i nosaltres anem fatal vestits!!!
Però l'espectacle és increíble!!! Anem a dormir molt tard, però contents!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada