dimarts, 2 d’agost del 2005

Comencem el viatge

El principi del viatge ha estat tota una aventura ! La Marta sembla que ha conduit tota la vida per Africa, i la Thais també, tot i que una mica més i atropella una vaca !!! Després d'un matí al cotxe amb el nostre acompanyant , en SECCA que pregunta a tothom pero gairebé no parla amb nosaltres, hem arribat a N’Dangan i hem anat directes a dinar, perquè amb tanta calor i tant relax cada dos per tres tenim gana. Hem trobat un restaurant bastant mono amb terrasseta fora. Encara no ens havien dut el dinar que ja teniem allà un spaguetti (en realitat una barreja italiano-francesa) que té un alberg i ens proposava d’anar-hi a passar la nit i un piragüero que oferia una visita pel delta .

No els ha costat gaire de convèncer-nos, així que després de menjar peix i arròs la mar de bo anem a veure aquest alberg. No us dic mentides si us explico que és el lloc més maco on he estat de l’Àfrica !!! Un petit paradís a la vora del mar amb cabanes molt mones i una dutxa millor que la de ca meva, amb pressió i tot !!! Li hem demanat una guitarra o una radio al spaguetti i diu que cap problema.

A la manera guiri, hem anat a la platja i hem començat la dura tasca d’integrar el Secca en el grup. És tan prudent que li costa molt interaccionar, però tenim clar que ho aconseguirem !!!!

Per començar li hem fet jugar al burro i al rellotge i pobre!! Ha perdut!!

De volta a l’alberg, ha aparegut un personatge venezolano que diu que fa sis mesos que viu a Senegal. Un pesat que no ens dona bon rotllo, que veu sense parar i que hem anomenat Camarón pq treballa recollint gambes!!! Però també hem tingut una sorpresa molt guay quan han vingut 2 musics del poble amb 2 guitarres i han fet un concertillo genial, hem xerrat amb ells i son molt macos, així que després de cantar i tocar plegats quedem per demà a la tarda, que avui ja és tard i demà ens hem d’aixecar d’hora per anar a veure ocells amb piragua !!!

Bona nit a tots i totes!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada