dijous, 1 de desembre del 2005


Irlanda
Per fi ho he aconseguit!!!! Ja fa molts anys que volia visitar Irlanda, aquesta terra amb regust de magia i olor d'herba molla que encara conserva trets de cultura celta.
De veritat que em moro de ganes de perdre'm pels carrerons de poblets de somni i conèixer vells amb barba blanca amb pinta de druïda! Així que de moment i per començar hem decidit passar cinc dies a una regió amb molt d'encant: Shannon.
Aquesta regió està situada a la costa altlàntica i potser per això molts dels indrets recomanats a la web tenen a veure amb el mar, com els penyasegats de Clare's o la visita a les illes!!!!!!
Es veu que també hi ha petites excursions que et permeten veure dofins en llibertat!!!!!!!!!!!!!! No m'ho crec! Quina passada! (encara que potser a l'hivern fa massa fred i no hi ha excursions...). Però és igual, estic contentissima perquè hi aniré moooooooooolt ben acompanyada.
De moment vaig fent feina, i he trobat algunes cosetes ben interessants i un mapa enooooooooooooorme si hi cliqueu a sobre! Aquí ho teniu tot, tot, tot!

http://www.all-ireland.com/attractions/b/burren.htm
http://www.sitatof.ch/ireland/i_burren.html
Ja us explicarem més coses quan siguem allà.
Molts petons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada