diumenge, 5 de desembre del 2010

Parc natural i Istres

Aquest matí ens disposem a fer un tour per una de les zones més maques de França, el parc natural de la Camargue de camí cap a Istres, un poblet on avui se celebra una festa de pastors i se suposa que 3000 ovelles ompliran els carrers! Quina pooooor!!
http://www.editoweb.eu/bergers_et_traditions_de_provence/
Però jo estic capficada amb veure el parc i els flamencs i els toros. Sembla mentida, però mai n'he vist de toros d'aprop, només a la tele, i la idea de veure'ls pastar tranquil.lament pel prat m'encanta.
Ara que abans de res, hem de carregar piles amb un bon croissant d'ametlles, pain au chocolat...(ja veieu que tornaré feta una foca!)
I comencem a fer camí...el paissatge és espectacular, i transmet una tranquil.litat impressionant. De tant es tant es veu un prat amb cavalls blancs o ramats d'ovelles, que semblen cotó fluix escampat pel verd...o oques i ànecs que no saben el que els espera....!
Les marismes també són precioses, i encara que hem protestat una mica perquè a l'hivern no es veuen els camps de lavanda, ni els ocells que esperàvem, no ens hem quedat indiferents.
A l'hora de dinar no he pogut estar-me d'un steak tartar a Istres, on ens hem posat les botes! LLàstima que abans d'acabar hem vist a tothom passar....JAjajjajajj! Ens hem perdut les ovelles! Jajjajajaj
Però no hem perdut la calma,  havíem de veure els toros! Però no n'hi havia ni un!! JajajajajHem hagut d'anar fins Les Saintes Maries de la mer (hi hem arribat ja de nit) per veure els braus!! Uf, quan hem baixat del cotxe ens miraven fixament, amb una cara de mala llet...quina impressió! Tants quilómetres i després em venien al cap les imatges dels toros saltant la barrera, i allà no hi havia res més que unes tanques baixetes....uiuiuiuiuiui
De tota manera ha estat un dia genial, tranquil, de vacances els tres! Què volem més? Jo res...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada